Om oss
15445
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15445,bridge-core-2.7.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Om oss

Lilla Mys grundades 2016 av My Arnberg och är det första lokala barnpassningsföretaget i Uppsala.
Mål och vision

Vårt mål är att alla familjer i Uppsala/Alsike/Knivsta ska få hjälp, när de väl behöver den.

Vi erbjuder professionella barnpassare som är engagerade i sitt arbete och gör det mesta av tiden hos er. Alla som arbetar för Lilla Mys har hjärtat på det rätta stället och tycker det är roligt att arbeta med barn.

Vi strävar efter en mångfald i våra kompetenser, för att bättre kunna möta behoven som finns. Vi har barnpassare som talar teckenspråk, kan jobba med särskilda behov, kan glutenkost och mycket mer.

Ingen förälder ska fattas en barnpassare. Behöver du oss, finns vi här till ditt förfogande.

Riktlinjer och policy

Alla barnpassare som hör till Lilla Mys arbetar efter samma förhållningssätt. Vi är en extra vuxen som tar ansvaret för barnen, det är vårt uppdrag. Vilken situation det än är – barnen är vårt fokus.

Vi utgår ifrån premisserna som finns i din familj. Vi anpassar oss efter er. Vi håller de regler du som förälder satt upp, är konsekventa och står på din sida.

Alla som arbetar för Lilla Mys har tystnadsplikt. Det innebär att allt information rörande familjen, stannar mellan dig och barnpassaren.

Frågor och svar

Vad händer om min barnpassare inte är tillgänglig?

Vi kan inte alltid garantera att barnpassaren är ledig. Våra barnpassare anger själva vilka tider de kan jobba för att det ska fungera med studier etc. Skulle din barnpassare vara bokad, sjuk eller upptagen kommer vi erbjuda en annan barnpassare. Alla som jobbar på Lilla Mys är lika professionella och duktiga barnpassare, det som kan skilja är våra spetskompetenser. Vi rekommenderar därför att man bokar i god tid.

Jag vill söka jobb hos er som barnpassare. Hur gör jag?

Under fliken “Våra barnpassare” kan du se hur det går till när vi anställer ny personal. Vi vill bredda vår mångfald för att kunna möta alla barn och föräldrars behov. Berätta gärna om du har speciella kompetenser! Ansökan skickas till: my@lillamys.se.