Våra barnpassare
15633
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15633,bridge-core-2.7.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Våra barnpassare

Valda med omsorg

Lilla Mys vill gärna hitta rätt person till just din familj. Genom att använda en och samma barnpassare, kan vi höja kvaliteten på barnpassningen. Det ger oss möjligheten att utveckla en personlig relation med dig och dina barn. Förtroende och tillit mellan vuxna, trygghet och kontinuitet för barnen – det är viktigt för oss.

My Arnberg

Grundare och VD

Personligt brev & CV

Första gallringen sker när vi får ett personligt brev och CV. Vi anställer enbart personer som har erfarenheten och egenskaperna att arbeta som professionell barnpassare.

Intervju

Nästa steg är ett personligt möte. Här frågar vi bl.a. vilken pedagogik som tillämpas och hur personen skulle hantera specifika situationer.

Bakgrundskontroll

Utdrag ur belastningregistret är obligatoriskt. Goda referenser likaså. Vi kontaktar alltid tidigare arbetsgivare för att bekräfta information och den sökandes kompetens.

Godkännande

Är personen rätt för Lilla Mys, väntar en anställning. Alla barnpassare försäkras, utbildas i HLR för barn och får handledning innan de börjar arbeta.

Upplägg och priser

Vi på Lilla Mys anpassar varje uppdrag utefter dina behov. Vi försöker även hålla låga priser så alla kan ha råd med kvalitativ barnpassning.

Här finns förslag på vad vi kan hjälpa dig med och vad det kostar!